logo
RNTV Live

Ploieștenii, fără apă caldă și căldură. Reacția primarului Andrei Volosevici

conducte_cet
Dumitrescu Vlad

Ploieştenii au rămas din nou, joi, fără apă caldă și căldură. Angajații Termo Ploiești au fost nevoiți să demareze lucrări la nivelul CAF2. 

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, susține că este vorba despre o avarie controlată.

Acesta a precizat că se lucrează la nivelul CET-ului după descoperirea mai multor spărturi.

Într-o declaraţie publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Ploieşti, primarul Andrei Volosevici a sustinut că au fost observate mai multe spărturi la CAF2.

Asfelt, s-a decis să se intervină acum, profitând şi de temperaturile exterioare relativ permisive.


Intervenția a fost necesară pentru a evita o înrăutăţire a situaţiei, în caz contrar ploieștenii riscând să stea mai mult timp fără apă caldă și căldură.

Primarul Volosevici: Există nişte probleme tehnice acolo


“Suntem într-o avarie la cazanul cu apă fierbinte nr. 2. CAF-ul 2 este motorul, cel care ne dă căldura în momentul acesta în Ploieşti, singurul dat de Consiliul Judeţean şi preluat de Primărie.

Există nişte probleme tehnice acolo. Sunt patru spărturi, este şi o spărtură mai mare. De fapt sunt patru pori în conducte.

De ce nu putem să spunem clar când se termină? Pentru că data trecută, când a fost avaria mare la CAF, în momentul în care făceam proba de presiune, se mai spărgeau patru-cinci-şase conducte şi am ajuns la alt timp.

Am decis aseară să facem lucrul acesta, de asta se numeşte avarie controlată, pentru că mi se pare cât se poate de în regulă să o facem acum, când urmează 10 grade şi nu când sunt -3″, a transmis primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Șeful executivului a evitat să ofere o estimare privind durata lucrărilor. Totodată, primarul a insistat că există bani pentru gaze până pe 14 decembrie, dezminţind speculaţiile privind o posibilă tentativă de a face economie la gaze mascată sub forma unei opriri pentru lucrări.

“Nu are nicio legătură cu minciunile celor care vin şi spun că de fapt, cumva, creez nişte avarii pentru că nu există bani pentru gaz.

Există bani pentru gaz, până pe data de 14 şi evident că lucrăm şi nu vom avea probleme la nivelul furnizării gazului”, a mai susținut Volosevici.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor