logo
RNTV Live

Ploieşteni, sunaţi la 984 dacă aveţi inundaţii în gospodării!

14678027_1103461766369407_1526595254_o
rnews

Ca urmare a precipitațiilor abundente înregistrate în Municipiul Ploiești, marți, 11 octombrie 2016, respectiv în noaptea de marți spre miercuri, 11 spre 12 octombrie a.c, în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești – Biroului Dispecerat Monitorizare Reclamații au fost înregistrate un număr de 11 sesizări venite din partea cetățenilor cu privire la inundații.

Situațiile sesizate au vizat străzile Gilotrului, Stăruinței, Țintea, Toma Socolescu, Clopotari, Palanca, Tânărul Muncitor și Poieniței, precum și platforma TCE de la intrarea în Hipodrom, unde s-a procedat la evacuarea apei cu motopompe din curțile afectate, precum și la degajarea rețelelor de canalizare.

Totodată, pe strada Poieniței s-a intervenit cu autospeciale aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino” Prahova, unde a fost necesară degajarea rețelei de canalizare, inclusiv de produs petrolier.

În toată această perioadă, inspectorii RASP Ploiești, lucrători ai SC Rosal Grup SA și reprezentanții administrației locale, prin Compartimentul Protecția Muncii și Protecție Civilă – Direcția Comunicare, Relații Publice și Poliția Locală Ploiești au fost prezenți în zonele afectate.

De asemenea, marți spre miercuri noapte, 11 spre 12 octombrie, în intervalul orara 23.00 – 06.00, reprezentanții Poliției Locale și inspectorii RASP Ploiești au monitorizat cursul de pe pârâul Dâmbu, nefiind înregistrate probleme deosebite. Totodată, pentru această situație sunt pregătiți 250 de saci cu nisip.
În acest sens, municipalitatea roagă ploieștenii care au probleme provocate de inundații să sune la dispeceratul Primăriei, la numărul de telefon 984  şi să ofere informații exacte cu privire la adresa proprietății afectate.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor