logo
RNTV Live

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat
Mihai Constantinescu

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat.

Despărţirea dintre cei doi nu fost acceptată de către fostul iubit care a insistat să vorbească în continuare cu femeia. Deşi există un ordin de protecţie în acest sens, valabil încă din luna august, pentru o perioadă de şase luni de zile, bărbatul nu a ţinut cont de lege şi a venit la uşa apartamentului femeii să vorbească cu ea. De menţionat este faptul că ordinul de protecție îl obligă pe bărbat să păstreze o distanță de minim 100 de metri, față de concubina sa și față de locuința acesteia.

Fosta iubită a cerut ajutor oamenilor legii. Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție.

UPDATE

Față de bărbatul reținut pentru 24 de ore, pentru fapta de nerespectarea ordinului de protecție, instanța de judecată, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/iubita-disparuta-2/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor