Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat

nerespectare ordin de protecţie
cautam-reporteri-republikanews

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat.

Despărţirea dintre cei doi nu fost acceptată de către fostul iubit care a insistat să vorbească în continuare cu femeia. Deşi există un ordin de protecţie în acest sens, valabil încă din luna august, pentru o perioadă de şase luni de zile, bărbatul nu a ţinut cont de lege şi a venit la uşa apartamentului femeii să vorbească cu ea. De menţionat este faptul că ordinul de protecție îl obligă pe bărbat să păstreze o distanță de minim 100 de metri, față de concubina sa și față de locuința acesteia.

just insolv sprl

Fosta iubită a cerut ajutor oamenilor legii. Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție.

UPDATE

Față de bărbatul reținut pentru 24 de ore, pentru fapta de nerespectarea ordinului de protecție, instanța de judecată, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vezi şi https://republikanews.ro/iubita-disparuta-2/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here