logo
RNTV Live

Ploieşteancă, dusă în pragul disperării de concubin. Ultima faptă a pus capac!

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Ploieşteancă, dusă în pragul disperării de concubin. Ultima faptă a pus capac!

Ziua femeii a fost pentru ploieşteacă una tensionată. Acesta a fost nevoietă să anunţe poliţia că la ușa apartamentului său s-a prezentat concubinul ei. Voia să vorbescă ce ea, deşi față de acesta fusese emis, anterior, un ordin provizoriu de protecție.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 5 martie a.c.,  față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care este obligat, pentru o perioadă de 5 zile, de la data emiterii ordinului să păstreze o distanță minimă de 100 de metri, față de concubina sa și față de locuința și locul de muncă ale acesteia.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost identificat la fața locului și condus la sediul poliției. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție provizoriu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/panouri-informative-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor