logo
RNTV Live

VIDEO/ Ploieştenii, condamnaţi să moară “gazaţi”. Pădurile din jur, prăduite de “băieţii destepţi”

prăduite
Mihai Constantinescu

Pădurile Ocolului Silvic Ploieşti, prăduite de hoţi

VIDEO/ Ploieştenii, condamnaţi să moară “gazaţi”. Pădurile din jur, prăduite de “băieţii destepţi”.

În timp ce oamenii se plâng tot mai mult de poluare, “băieţii deştepţi” taie fără scrupule pădurile. Astăzi, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de infracţiuni silvice.

Cinci percheziţii au fost organizate în această dimneaţă şi 7 persoane au fost conduse la sediu în vederea audierii. Descinderile au avut loc localitățile prahovene Păulești, Blejoi și Bărcănești, precum și în comuna Vlădeni, din județul Dâmbovița.

Pădurile vizate de persoanele bănuite aparţin fondului forestier aflat în administrarea Ocolului Silvic Ploiești.

Se pare că activitatea infracțională era precedată de marcarea arborilor fără respectarea normelor legale, precum și cu încălcarea procedurilor de lucru specifice domeniului exploatărilor silvice.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, mai multe telefoane mobile, unități informatice, documente și înscrisuri, precum și dispozitive de marcare silvică (unul dintre ele fiind realizat artizanal).

Polițiștii efectuează, la acest moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, falsificarea unui dispozitiv de marcare, folosire fără drept a unui instrument de marcare silvică, fals intelectual și gestiune frauduloasă, continuănd verificările în vederea descoperirii întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor legale.

CITEŞTE ŞI ŞTIREA INIŢIALĂ

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-conducatoarea-auto-cu-permis-de-doua-saptamani-a-lovit-cu-masina-trei-elevi-vezi-cum-s-a/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/procesul-lui-tariceanu-la-final-martorul-paul-al-romaniei-a-vrut-sa-vorbeasca-romgleza-la-proces/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor