Ploieştean reţinut 24 de ore după ce a luat apărarea soţiei la locul de muncă

reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă

 

Reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru infracțiunea de amenințare. Ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile

Ploieştean reţinut 24 de ore după ce a luat apărarea soţiei la locul de muncă

Totul s-a întâmplat după ce şoţia unui ploieştean de 30 de ani a fost dată afară de la serviciu. Supărat acesta a decis să facă dreptate. Bănuitul ar fi amenințat o angajată a unei societăți comerciale, motivând faptul că soția acestuia și-a pierdut locul de muncă din cauza angajatei.

Ulterior, ar fi adresat expresii și cuvinte jignitoare, precum și amenințări unui bărbat, angajat al altei  societăți comerciale.

Bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 06.08.2019, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, având obligația de a nu părăsi teritorioul României.

Vezi şi https://republikanews.ro/pompierul-prahovean-care-a-salvat-viata-unui-copil-in-timpul-sau-liber-premiat-astazi/?fbclid=IwAR02aQECCvPbo549y1SdCkn-L_HWsoHRvYBW7baaX8diajsJjgRW1h8pV0M

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here