logo
RNTV Live

Plaja sălbatică din România care se întrece în frumuseţe cu cele din Thailanda

7-1024×484
Mihai Constantinescu

Plaja sălbatică din România care se întrece în frumuseţe cu cele din Thailanda

Aşezată în  inima Apusenilor, cu nisip fin, şezlonguri ce te îmbie la clipe de relaxare totală şi cu un peisaj perfect, plaja sălbatică de la poalele muniților Pădurea Craiului pare una din Thailanda.

De fapt este din România. A fost ideea a doi absolvenţi de medicină din Oradea care au văzut pe loc potenţialul zonei. Cu bani  din fonduri europene, cei doi au reuşit să transforme locul într-o bijuterie.

Pensiunea se află în comuna Șuncuiuș, la 60 de kilometri de Oradea.

„Sunt pasionat de tot ce înseamnă munte și natură. În 2016 am accesat fonduri europene și am construit o pensiune la poalele munților Piatra Craiului.

Plaja am gândit-o ca pe un loc de relaxare. Iubesc muntele. M-am gândit să atragem în zonă turiști pe care putem să-i învățăm cu stânca, cu traseele, cu zona montană. Să încercăm să-i scoatem din confortul orașului și să le dăm alternativa pentru petrecerea timpului liber”, a declarat Sebi Lascu, pentru oradeaindirect.ro.

Valoarea proiectului a fost de 100.000 de euro.

Cazarea costă în jur de 170 de lei. În apropiere este Peștera Vântului, cea mai mare din România, Peștera Unguru Mare, se pot face trasee montane și diverse activități pe Crișul Repede.

citeşte mai multe AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor