logo
RNTV Live

Petrolul și… șeptica royală!

013
Cristian Anghelescu

iuhasÎn aplauzele asistenței, după minutul de reculegere ținut în memoria lui Vasile Sfetcu, lovitura de debut a partidei a fost dată de Edi Iuhas, fostul mijlocaș din echipa de aur a Petrolului.

Meciul dintre Petrolul și Unirea Urlați a început, practic, de la 1-0, Cl. TUDOR (11) reușind să găsească drumul balonului spre plasa adversă după un șut din lovitură liberă directă de la circa 30 de metri, mingea fiind deviată ușor de zid, păcălindu-l pe portarul Radu!

În minutul 26, după cornerul executat de același Tudor, fundașul central PRUNESCU (foto) i-a luat fața portarului Radu și a înscris pentru 2-0! După alte trei minute, Ilie i-a așezat mingea pe vole lui Nae dar șutat peste poartă! Golul trei nu s-a lăsat așteptat, Sebi PETRE fiind protagonistul unei acțiuni solitare de 30 de metri încheiate cu un șut la colțul lung, 3-0! Scorul cu care s-a încheiat prima repriză a fost 4-0, NAE reluând în plasă, de la 4 metri, un balon centrat din flancul stâng de către Dr. Gheorghe!

Mitanul secund a propus noi raiduri ofensive ale “lupilor” în careul oaspeților. Astfel, în minutul 56, la centrarea lui Olaru nou-intratul VINTILĂ a reușit să marcheze de la 7-8 metri printr-un procedeu tehnic de mare finețe: 5-0! Același VINTILĂ (71), deosebit de incisiv, a marcat și golurile 6 și 7, la ambele etalând frumoase calități tehnice!

În minutul 77, la o lovitură liberă directă executată de “căpitanul” N. Ghiță, balonul șutat ca din tun a lovit butul din dreapta lui Chiș, în fapt singura mare ocazie de gol a oaspeților!

În ultimele 9 minute, Petrolul a jucat în 9 jucători de câmp, Nițescu părăsind terenul accidentat, antrenorul efectuând toate schimbările.

  • em savinLa meci a fost prezent și Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, cel care a ajutat noua structură fotbalistică a Petrolului prin plata organizării primului meci al Petrolului pe “Ilie Oană”!
  • mesajMesajul “Fără politică în peluze” a fost prezentat pe un banner în completarea comunicatului remis mass-media și preluat de republikanews (https://portal.republikanews.ro/comunicatul-de-presa-al-gruparii-peluza-ilie-oana/)

Casetă

Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: circa 3000. Marcatori: Cl. Tudor (11), Prunescu (26), S. Petre (31), Nae (45+2), Vintilă (56, 71, 74)

Petrolul: Petrolul: Chiş – Olaru, Prunescu, Crăciun (72 A. Vlad), Velisar – I. Dumitrescu, Cl. Tudor, Niţescu, D. Gheorghe – S. Petre (56 Ursu), D. Nae (53 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Unirea Urlați: Gh. Radu – Roşu (80 Dobre) , Ad. Bălaşa, Maradin, Cl. Ilie (80 Sandu) – G. Zahiu (66 Mirică), A. Bărbuceanu (46 Chercheață), N. Ghiţă (cpt), Burducea – G. Chelba – V. Rob. Antrenor: Ion Radu.

Cartonașe galbene: Nițescu (28), I. Dumitrescu (31), Olaru (76)/ Maradin (19), Burducea (44).

Au arbitrat: Cristina Pătăluță (Pucheni) – Gabriel Răduță și Andrei Sotir (ambii din Ploiești)

Observator: Mihai Ion (Ploiești)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor