logo
RNTV Live

Petrolul și matematica promovării

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-SPORTING ROSIORI, LIGA 3 (11.03.2018)
Ciprian Radu

Petrolul și matematica promovării

Singura înfrângere a noului Petrolul a complicat un pic calculele promovării. Dacă vor câștiga următoarele două meciuri însă, lupii sunt matematic în liga secundă. 

Înainte să se apuce să rezolve cele două meciuri, cel de vineri, cu Atletic Bradu, și cel din etapa viitoare, cu Mioveni II, fotbaliștii și stafful Petrolului trebuie să fi tras concluziile corecte după înfrângerea cu Voința Turnu Măgurele. Și pe cele valabile pe termen scurt, dar mai ales pe cele pe baza cărora va fi întocmit noul plan de promovare, de la vară încolo.

Atletic Bradu este echipa de locul al șaselea în serie. Teoretic, le poate pună piedică galben-albaștrilor.

Însă, cu toate lecțiile învățate, ploieștenii ar trebui să-și asigure victoria în această deplasare. Cumulată cu un rezultat favorabil și cu CS Mioveni II, ar duce direct în liga secundă, din moment ce Voința Turnu Măgurele are 4 puncte mai puțin, iar etapa viitoare stă.

Partida este programată vineri, de la ora 18.00, și ar fi bine ca lupii să aibă parte de o prezență cât mai numeroasă a fanilor în tribune.

Intrarea este liberă la Bradu, iar pentru suporterii petroliști e disponibilă o peluză întreagă, aproximativ 900 de locuri.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Lucian Andrei Ţiţii (Şura Mică – Sibiu) – Alexandru Florian Vişan (Galaţi) şi Ştefan Bogdan Vasile (Sibiu), observatori fiind delegaţi Ştefan Poenaru (Botoşani) şi Liviu Voicu Coloj (Filiaşi).

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor