logo
RNTV Live

Petrolul negociază cu un nou antrenor

Captură ecran (221)
Ștefan Petre

După demisia lui Nae Constantin, anunțată de acesta la flash-interviu și confirmată astăzi oficial de site-ul clubului, Petrolul Ploiești e în căutarea unui antrenor – și se pare că a găsit o variantă.

Pe banca tehnică a echipei-fanion pentru județul Prahova ar urma să ajungă Florin Pârvu (47 de ani), fost jucător la Petrolul, Dinamo și AEL Limassol și fost antrenor secund la Henan Jianye (în China), dar și… nașul lui Nae Constantin, predecesorul său. Sursele ProSport susțin că Pârvu ar putea debuta ca antrenor la formația ploieșteană chiar la meciul cu Hermannstadt de pe 13 februarie, în fața propriilor suporteri.

„Sufletul meu a rămas la Petrolul și un pic la Dinamo. De acolo, am ajuns la națională. Fără Hagi, n-aș fi ajuns acolo și sunt fericit că am apucat să joc pentru națională. Erau vremuri frumoase. Acum urmăresc din China tot ce se întâmplă în Liga 1, am antenă specială pentru asta”, spunea Florin Pârvu, în urmă cu un an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor