logo
RNTV Live

EURO 2016 – “Tricolorele” au terminat pe locul 5, într-un final dramatic

58540cde95f9cfdc4315f76d
Cristian Anghelescu

Fără Cristina Neagu, România a învins azi Germania, scor 23-22, în ultimul meci de la Campionatul European, obținând astfel locul 5.

“Tricolorele” au obținut victoria chiar la ultima fază, grație reușitei lui Zamfir, care a fost cea mai bună marcatoare a României, cu șase goluri.

Scorul pauzei a fost egal 11-11, dar româncele au reușit să câștige disputa pentru locul 5 în ultimele zece secunde, 23-22.

Cu meciul de azi, pentru România se încheie această ediție a CE.

Au evoluat pentru România: Dedu, Udriștoiu, Szucs, Geiger, Crina Pintea, Buceschi, Laslo, Iuguanu, Popa, Zamfir, Zamfirescu, Chintoan, Chiper

La ultima fază a jocului, Cristina Zamfir a reuşit o intercepţie, a plecat pe contraatac şi a adus victoria echipei noastre. Din păcate, au urmat momente de panică. Cea mai bună marcatoare a echipei noastre s-a lovit puternic de bară, iar în săritură a accidentat-o şi pe Clara Woltering, portarul echipei Germaniei. Cele două jucătoare au avut nevoie de câteva minute şi de intervenţie medicilor pentru a se ridica de pe parchet. Cristina Zamfir, autoare a 6 goluri în acest meci, a părut să-şi fi revenit aproape complet, având şi momente în care a zâmbit alături de colegele sale.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor