logo
RNTV Live

Petrolul a inaugurat magazinul oficial! (VIDEO+GALERIE FOTO)

MAIN DESCHIDERE
Cristian Anghelescu

“Galben-albastru sunt culori frumoase, galben-albastru sunt victorioase!”

În această dimineață, în fața a zeci de suporteri – probabil cei mai atașați de culorile galben-albastre – a fost inaugurat magazinul de prezentare al Petrolului.

După mai bine de doi ani de la fosta lansare, echipa fanion a Ploieștiului are cu ce se mândri: același sediu ca în trecut dar rebranduit, mai spațios, mai luminos și mai eficient organizat!

Lume multă… și bună!

Veniți deciși să-și sporească colecția de amintiri dar și de active cu funcționalitate imediată, fanii au plecat încărcați cu fulare, fesuri, tricouri și treninguri. Și-au accesorizat birourile cu pixuri, creioane mecanice, căni, scrumiere și brichete, toate având imprimate sigla Petrolului. Mașinile vor avea un aer deosebit grație odorizantelor marcă înregistrată iar cel mai bun prilej să oferi un cadou a fost gândit prin vânzarea mega-fanioanelor! Toate produsele, nota bene, sunt excelent realizate și la prețuri relativ decente!

 Magazinul unei echipe iubite

Seniorul Mircea Dridea, la braț cu oficialii Cristi Vlad și Tavi Grigore au tăiat panglica oficială iar din acel moment se poate vorbi despre o nouă promisiune onorată a celor care conduc destinele echipei. La braț, firește, cu Veolia, partenerul finanțator!

În fond, rămâne strict o acțiune de suflet, de marketing direct a uneia dintre extrem de puținele echipe de eșalonul trei care se poate lăuda cu așa ceva! Felicitări!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor