logo
RNTV Live

Petrolul, din nou pe “Ilie Oană”!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AS TUFENI BAICOI, LIGA 4 (27.08.2016)
Cristian Anghelescu

Petrolul va juca din nou pe “Ilie Oană”, mâine, de la ora 17:00, cu AS Tufeni. Meciul fiind programat de la această oră, repriza secundă se va disputa la lumina reflectoarelor, un mini-test pentru partida de săptămâna viitoare atunci când oficialii Petrolului vor să programeze în nocturnă partida derbi cu CS Blejoi.

Revenind la  jocul de mâine, cum deja se știe, CS Petrolul 95 Ploiești, echipa al cărei patron este Daniel Chiriță, a preluat în iarnă locul celor de la Tufeni, chiar sub titulatura acestora, urmând ca, din vară, Petrolul 95 să rămână în Liga A Prahova, în cazul în care va reuși să se salveze de la retrogradare.

Ca și avancronică de meci, trupa AS Tufeni ocupă după 16 etape locul XIII în clasament având 12 puncte strânse din 3 victorii, 3 remize și 10 înfrângeri, în prima etapă a returului remizând la 2 cu codașa seriei,  Unirea Cocorăștii Colț.

Roland Stănescu, atacantul venit în această iarnă de la CS Baloteşti, nu va putea evolua nici în meciul de mâine, acesta acuzând probleme medicale care îl țin departe de gazon. El a declarat pentru colegii de la Telegrama că “am fost la medicul Pompiliu Popescu pentru un consult amănunţit. Am o leziune de 1.5 mm având nevoie de alte câteva zile de recuperare. Intru şi într-un picior la meciul cu CS Blejoi”.

Tichetele au fost puse în vânzare și pot fi procurate la preţurile obişnuite pentru meciurile susţinute de “găzari” pe arena Ilie Oană. Astfel, la peluze un bilet costă 6 lei, la tribuna a II-a, 8 lei, iar la tribuna I şi tribuna 0 preţul unui tichet este de 10 lei. Potrivit înţelegerii dintre reprezentanţii celor două cluburi, abonamentele emise de către galben-albaștri pentru sezonul în curs vor fi valabile şi la acest meci.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor