logo
RNTV Live

Daum a anunțat lotul României pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru

antrenorul Daum
Cristian Anghelescu

Daum a anunțat lotul României pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru

Selecționerul Christoph Daum a anunțat lotul României pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Pentru aceste meciuri, Daum a făcut câteva convocări surprinzătoare. Steliano Filip, fundașul stânga al lui Dinamo, este la lot, deși a avut evoluții dezamăgitoare la Dinamo. În plus, Ciprian Deac a fost și el convocat. Portarul de la FCSB, Florin Niță, i-a luat fața lui Silviu Lung jr., portarul lui Kayserispor, și va fi al treilea goalkeeper al României.

Deși nu joacă la Reading, Adi Popa a fost convocat, în timp ce Constantin Budescu nu este în lotul de 23 de jucători, fiind pe lista adițională. Pe lista adițională se mai află jucători precum Golofca, Florin Tănase, George Pușcaș, Nedelcearu și Rotariu.

Așa cum i-a obișnuit pe fani, Daum a explicat motivele pentru care a decis să mizeze pe jucătorii convocați.

Lotul României

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niță (FCSB)

Fundași: Bogdan Țîru (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Valerică Găman (Karabükspor), Alin Toșca (Betis), Romario Benzar (FCSB), Steliano Filip (Dinamo), Cristian Ganea (FC Viitorul), Sergiu Hanca (Dinamo)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (FC Ural), Răzvan Marin (Standard), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Mihai Pintilii (FCSB), Alexandru Băluță (CSU Craiova), Ciprian Deac (CFR Cluj), Alexandru Maxim (Mainz)

Atacanți: Andrei Ivan (FC Krasnodar), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Bogdan Stancu (Bursaspor), Florin Andone (Deportivo), Adrian Popa (Reading)

Lista adițională: Silviu Lung (Kayserispor), Cosmin Moți (Ludogorets), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Dragoș Nedelcu (FCSB), Constantin Budescu (FCSB), Dorin Rotariu (Club Brugge), Gheorghe Grozav (Karabükspor), George Pușcaș (Benevento), Florin Tănase (FCSB), Cătălin Golofca (FCSB)

Iată explicațiile lui Daum

“Convocarea lui Steliano Filip reprezintă o consecință normală în urma preformanțelor sale din ultimele luni. Desigur, am așteptări mari de la el, să facă pasul următor.

Deac poate fi o surpriză pentru unii, dar pentru mine este o consecință normală în urma preformanțelor sale din ultima jumătate de an. Este un jucător cu caracter și are foarte multe calități. Urmăresc să învăț mai multe despre el.

Am observat o îmbunătățire în ultima lună la Constantin Budescu, rămâne de văzut, după accidentare, dacă va fi apt”

România – Armenia se joacă pe 1 septembrie, în timp ce Muntenegru – România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45.

România este acum pe locul 4, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri și două înfrângeri. “Tricolorii” sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte și este pe locul 2, care duce la baraj.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

  1. Polonia 16p

  2. Muntenegru 10

  3. Danemarca 10

  4. România 6

  5. Armenia 6

  6. Kazahstan 2

Meciurile următoare:

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

sursa: gsp

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor