logo
RNTV Live

Petrolul: 10 jucători au părăsit haita!

petrolul reunire iunie 2018
Ciprian Radu

Petrolul: 10 jucători au părăsit haita!

Odată cu promovarea în liga secundă, Petrolul renunță la o parte dintre jucătorii care au evoluat în eșalonul al treilea. Nu mai puțin de zece dintre vechii jucători ai Petrolului părăsesc haita.

Pentru patru dintre aceștia, au fost reziliate contractele: Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim și Tiberiu Nițescu.

Altora nu le-au mai fost prelungite contractele care au expirat la începutul lunii iunie. În această situație se află Georgian Păun și Răzvan Catană.

De asemenea, clubul ploieștean l-a lăsat să plece și pe tânărul Daniel Cârjan, al cărui împrumut a expirat.

Mirel Bolboașă rămâne la Ploiești

Portarii Raul Avram și Paul Botezan vor fi împrumutați la alte echipe. În ultimul moment, conducerea clubului a hotărât să-l păstreze pe Mirel Bolboașă, titularul din sezonul trecut. Situația acestuia era incertă, clubul dorind ca poarta să-i fie dată unui jucător U21, pentru a elibera un post de senior în câmp.

Petrolul s-a despărțit și de căpitanul din sezonul trecut, Claudiu Tudor. Acesta a decis să-și încheie cariera de jucător.

Claudiu nu va face parte din staful echipei ploieștene.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor