logo
RNTV Live

Ploieşti: Iluminatului public ornamental de sărbători se deschide de Sfântul Andrei

iluminat festiv 1
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Iluminatului public ornamental de sărbători se deschide de Sfântul Andrei, adică marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00. Este noua dispoziţie a edilului Andrei Volosevici care a decis ca acesta să fie aprins cu o zi înainte faţă de data anunţată iniţial

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiul nostru, va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulației rutiere pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00.

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului . În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei – apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-document-un-politist-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pe-1-decembrie-se-da-startul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/minivacanta-a-inceput-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor