logo
RNTV Live

PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI AUTO LA MALL

Daniel

Dupa ce o parte a birourilor din cadrul Serviciului Permise si Inmatriculari Auto au fost mutate intr-un centrul comercial din zona de sud a orasului, inca din luna decembrie a anului trecut, de marti intreaga activitate se desfasoara in acelasi loc. Cei care au nevoie de serviciile institutiei nu mai sunt de acum nevoiti sa alerge in mai multe puncte din Ploiesti. Si tot din parcarea mall-ului din Piata 1 Decembrie se porneste catre proba de traseu, in cazul celor care sustin examenul pentru permisul auto.

Inaintea de schimbarea sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor in incinta mall-ului deschis la fosta Uzina 1 Mai din Ploiesti institutia isi desfasura activitatea in mai multe imobile din oras. Unele dintre ele erau spatii improprii, atat pentru angajati cat si pentru cetateni.

Noutatea adusa de mutarea in noul sediu sunt atat salile de asteptare mult mai incapatoare, dar și marirea numarului de posturi din sala de examinare auto.

Din parcarea aceluasi mall pleacă si candidatii inscrisi pentru sustinerea probei practice de obtinere a permisului de conducere. Programul de lucru cu publicul se va desfasura de luni pana vineri, intre orele 08:30 si 16:30, iar joi de la ora 08:30 pana la 18:30.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor