logo
RNTV Live

Comercianții din piețe preferă sa dea marfa la gunoi decat să scadă la preț/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Comercianții din piețe preferă sa dea marfa la gunoi decat să scadă la preț.

Preturile din piete au explodat. Ploiestenii isi permit sa cumpere din ce in ce mai putine fructe si legume de sezon. De partea cealaltă, comercianții refuză să facă reduceri, preferând să arunce cantități mari de marfă la gunoi.

Comercianții din piețe preferă sa dea marfa la gunoi decat să scadă la preț

Pretul fructelor si legumelor de sezon a crescut în această perioadă/ Așa că ploieștenii își permit să cumpere doar de poftă anumite produse. Dacă în alți ani, ploieștenii cumpărau din toate, anul acesta, trec prin piață mai rar, și asta ca să facă față cheltuielilor. 

De cealalta parte si comerciantii sunt nemultumiti de pierderea clientilor. Chiar dacă ajung să arunce cantități mari de produse la gunoi, nu renunță la preurile mari. Sub nicio formă nu vor să audă de reduceri.

În aceastp perioadă, în piețele ploieștene, roșii se vând cu prețuri cuprinse între 7 și 10 lei, castraveții 5 lei, ardeii 8 sau 10. Cireșele nu scad sub nouă lei kilogramul.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor