logo
RNTV Live

Pericolele la tot pasul pentru David Popovici și Vlad Stancu

3e66ef62-6173-426d-8635-2603d67c2b43
Marin Ana

Cei doi înotători români au plecat cu noaptea-n cap,duminică dimineața spre Peru, pentru a participa în Lima la Campionatul Mondial de juniori.

O deplasare lungă, obositoare, care implică și o doză de precauție în plus sportivii noștri ținând cont că Lima nu este tocmai o capitală foarte liniștită.

„Am plecat mai devreme deoarece trebuie să ne acomodăm cu fusul  orar. Se spune că o zi este egală cu o oră de acomodare”, a precizat antrenoarea Iulia Becheru.

De ce se pot teme David Popovici și Vlad Stancu, la Lima, în Peru. Sportivii au primit instrucțiuni clare: „Nu e chiar așa de safe”

Din ceea ce se știe despre Lima, orașul nu este unul în care vizitatorii se pot simți în siguranță, fiind consemnate deseori tâlhării.

Tocmai de aceea toți sportivii și ceilalți membrii ai delegațiilor prezente la acest Mondial, vor primi, se pare, instrucțiuni foarte clare despre ce au voie, dar mai cu seamă, ce nu au voie să facă acolo.

Becheru s-a referit și la obiectivele elevului său, Vlad Stancu.

„Ne dorim ca într-una dintre probele lui favorite să prindă o finală”, a adăugat ea.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Pericolele la tot pasul la Lima, în Peru! David Popovici și Vlad Stancu au fost avertizați (prosport.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor