logo
RNTV Live

FOTO | Primele imagini cu Tamuz revenit la Petrolul! DECLARAȚII

tamuz prezentare (1)
Ciprian Radu

Transferul lui Toto Tamuz la Petrolul este oficial! Anunțul a fost postat pe site-ul clubului ploieștean. 

Tamuz (30 de ani) a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon. În cazul în care va da randament, Petrolul are opțiune de prelungire.

Conducerea lupilor mizează pe dorința de reafirmare a atacantului israelian.

 

„Poate că pe mulţi i-a surprins această mutare a noastră, dar am ales să-l recuperăm pe Toto pentru că este un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Ştim ce poate, îi ştim valoarea şi, chiar dacă vine după o perioadă de inactivitate, sunt convins că el nu şi-a spus nici pe departe ultimul cuvânt în fotbal. Chiar mizăm pe dorinţa lui de a demonstra asta, cu atât mai mult cu cât, de la primele discuţii pe care le-am avut, Toto a îmbrăţişat fără rezerve posibilitatea de a se întoarce la Petrolul, deşi avea şi alte oportunităţi de a-şi relansa cariera”a declarat preşedintele clubului ploieştean, Cristi Vlad, conform fcpetrolul.ro.

 

Născut în Nigeria, dar crescut de mic în Israel, Toto Tamuz a evoluat, de-a lungul carierei sale, pentru Hapoel Petah Tikva (2005-2006), Beitar Jerusalem (2006-2010), Hapoel Tel Aviv (2010-2013), Ural Ekaterinburg (2013-2014, Rusia), Petrolul Ploieşti (2014-2016), Hunan Billows (2016-2017, China) şi, ultima dată, Hapoel Tel Aviv (2017), având trecute în CV două titluri de campion, patru Cupe şi un titlu de golgheter, toate obţinute în Israel.

La Petrolul, în perioada petrecută între februarie 2014 şi februarie 2016, masivul atacant a bifat 62 de meciuri şi 20 de goluri marcate.

Toto Tamuz a început, de astăzi, antrenamentele sub comanda lui Leo Grozavu, şi va urma, pentru început, un program special, pentru a recupera diferenţa de pregătire fizică ce-l separă de noii săi colegi, anunță site-ul oficial al Petrolului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor