logo
RNTV Live

Pericole mortale descoperite pe şosele din Prahova

şofe4r beat la volan
Mihai Constantinescu

Pericole mortale descoperite pe şosele din Prahova. Este vorba mai exact de şoferi inconştienţi care s-au urcat la volan deşi se aflu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultimele două cazuri de acest fel au fost desoperite ieri. Primul dintre ele a fost depistat pe DJ 102, în comuna Păulești,. Autoturismul era condus de un bărbat. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Din seria pericole mortale face parte şi descoperirea făcută, tot ieri, de în urma producerii unui accident produs pe DN 1. Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că un bărbat de 61 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1, pe banda numărul doi, din direcţia Brașov către București, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu autoturism condus de o femeie de 38 de ani, pe banda numărul unu. În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost proiectate în parapetul metalic de pe partea dreaptă a sensului de mers și ulterior, în afara părții carosabile.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul femeii, iar pentru conducătorul auto rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accidente-rutiere-mortale/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor