logo
RNTV Live

Acţiune fulger la Halele Centrale. Două ore de controale riguroase. A fost găsit şi un ploieștean cercetat în trei dosare penale

Acţiune de amplore la Halele Centrale
Mihai Constantinescu

Acţiune de amplore la Halele Centrale

30 de agenți economici și 30 de producători agricoli au fost controlaţi de oamenii legii în urma controlului fulger organizat la Halele Centrale. Pentru abaterile constatate. poliţiştii  au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.450 lei. Au fost confiscate legume, fructe și flori în valoare de 3.500 lei.

Două ore! Atât a durat acţiunea de control a omaneilor legii la Halele Centrale din Ploieşti. Suficient însă pentru a fi aplicate 70 sancțiuni şi constatate 3  infracțiuni. Este vorba despre două de comercializare de produse alterate, una de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

În cadrul acţiunii oamenii legii au dat şi de  urma unui ploieștean cercetat în trei dosare penale. Acesta este cercetat  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată, având ca mod de operare inducerea în eroare a persoanelor cu prilejul achiziționării unor bunuri prin intermediul unui site.

Prejudiciul cauzat în cele trei cauze penale este de 22.650 lei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore . Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării unei măsuri preventive.

sursa comunicat IJP Prahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor