logo
RNTV Live

Semnal de alarmă de la Ministerul Mediului: Primarul Ploieștiului blochează montarea unei stații de monitorizare a aerului în cartierul Mitică Apostol

adrian dobre ddd
rnews

Primaria Ploiești blochează montarea unei stații de monitorizare a aerului în cartierul Mitică Apostol.

Se bate cu pumnii in piept si sustine ca lupta pentru diminuarea poluarii din municipiul Ploiesti, ba chiar oganizeaza si asa zise proteste, cu 15 sustinatori.

Vorbim, evident, de primarul Adrian Dobre. Iata ca in spatele interesului pentru “binele cetateanului”, stau fapte care ara cat de mult ii pasa edilului de poluare.

In aceasta dimineata, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a continuat verificarile la rafinariile din zona Ploiestiului, ajungand si la Petrobrazi.

Stirea initiala, aici: https://portal.republikanews.ro/ministrul-mediului-a-verificat-la-petrobrazi-implementarea-masurilor-privind-calitatea-aerului-foto/

Ministrul a intrebat si de ce se intarzie montarea unei statii de monitorizare a aerului, in cartierul Mitica Apostol.

Raspunsul a fost uluitor! Pentru ca primarul Dobre nu raspunde, de mai bine de o luna, solicitarii de a pune la dispozitie un teren in zona.

“În cadrul întâlnirii de astăzi, de la rafinăria Petrobrazi, i-am întrebat pe reprezentanții OMV-Petrom de ce întârzie montarea stației de monitorizare a calității aerului din cartierul Mitică Apostol (Ploiești). Am aflat, cu stupoare, că stația este achiziționată, iar societatea a solicitat Primăriei Ploiești, prin adresa din imagine, punerea la dispoziție a terenului pentru amplasare. Însă Primăria refuză să răspundă de 30 de zile! Fac un apel public la primarul Adrian Dobre să înceteze să mimeze interesul și să pună de urgență la dispoziție terenul pentru stație. Nu vreau să merg mai departe cu raționamentul și să mă gândesc că această întârziere se face în mod deliberat, ca să existe teme de campanie. Chiar nu vreau!” – scris ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, pe pagina ei de facebook. 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor