logo
RNTV Live

Pericol pe șosele în primele zile ale anului. Prahoveni prinși băuți la volan

Oana Stoica

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 7.30, polițiștii din cadrul Poliției Municpiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, din direcția Bulevardul Carol I către Bulevardul Nicolae Balcescu.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că tânărul de 18 ani, care se afla la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a rezultat o valoare de 0.31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvarsirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Două ore mai tărziu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, un autoturism, care circula din direcția comunei Cornu către municipiul Câmpina.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului de 43 de ani, din orașul Popești Leordeni i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 12.10, polițiștii Biroului Rutier Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, la intersecția străzilor Rudului cu Plăieșilor, un autoturism, condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 52 de ani emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 1.20, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN1B, în afara localității Bucov au oprit pentru control, un ansamblu de vehicule, care circula pe sensul de mers Ploiești către Buzău.

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotes, care a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

O oră mai târziu, tot polițiștii Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Bucov au oprit pentru control, un autoturism, care se deplasa din direcția Buzău către Ploiești.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, tânărului de 22 de ani, din comuna Ariceștii Rahtivani i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor