logo
RNTV Live

Pericol în traficul din Prahova. Beţi turtă la volan. Unul nu avea nici permis

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Mihai Constantinescu

Pericol în traficul din Prahova. Beţi turtă la volan. Unul nu avea nici permis

Când este vroba de trafic, toată lumea îşi doreşte că şi ceilalţi participanţi la trafic să fie persoane responsabile. Există însă şi excepţii. Un astfel de caz a fost descoperit noaptea trecută pe raza localităţii Bucov.

Şoferul respectiv rula în primul rănd cu viteză mare. Mai precis cu 109 km/h (59 km/h peste limita legală),

În afară de viteza ilegală, polițiștii au constatat că bărbatul identificat la volan, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Bărcănești nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult de atât, respectivul se afla și sub influența alcoolului, etilotestul indicând 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, fiind condus la spital, a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu a fost singurul caz de acest gen depistat noaptea trecută. Dosare penale au mai întocmit dosare penale pentru infracțiuni rutiere, şi poliţişti colegi din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească (conducere sub influența alcoolului – 0,42 mg/l în etilotest), din Poliția Orașului Boldești Scăeni (conducere sub influența alcoolului – 0,50 mg/l în etilotest), precum și Poliția Stațiunii Sinaia (infracțiune de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat).

Foto cu caracter ilustrativ

sursa IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor