logo
RNTV Live

Perchezitii la Politia Locala Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Perchezitii la Politia Locala Ploiesti. Politistii cauta doi angajati ai institutiei care ar fi intocmit adeverinte de venit cu informatii false. Acestea erau folosite pentru contractarea unor imprumuturi de la doua banci.

Perchezitii la Politia Locala Ploiesti

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Prahova, coordonat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au efectuat perchezitiile. Cinci astfel de mandate au fost puse in aplicare la sediul Politiei Locale Ploiesti, la doua ale unor institutii financiare, dar si la domiciliile a doua persoane din Ploiesti. 23 de persoane au primit mandat de aducere pentru a ajunge la audieri în fața procurorilor. Aceștia vor trebui să explice exact ce s-a întâmplat. Vor trebui a explice si cine a beneficiat de aceste documente cu informații false și care au fost foloasele primite în urma acestor activitati.

Din cercetări a reieșit faptul că doi angajați ai unei instituții publice ar fi întocmit adeverințe de venit pentru mai multe persoane, documente ce contineau informații false, pe care  le-ar fi utilizat pentru contractarea unor împrumuturi de la două instituții financiare.

În urma perchezițiilor au fost luate mai multe documente care să ateste activitatea infracțională. Prejudiciul preliminar în cauză este la acest moment de 23.000 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor