Percheziţii într-un dosar de trafic de persoane şi minori

cămătari periculosi percheziții sunt în desfăşurare sursă foto Antena3
app

Percheziţii într-un dosar de trafic de persoane şi minori

Oamenii legii au efectuat 5  percheziții domiciliare în județul Vrancea, pentru combaterea traficului de persoane și de minori.

Existau indicii  că, începând din anul 2008 și până în prezent, 6 membrii ai unei familii din municipiul Focșani ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în traficul de persoane și minori, intern cât și extern  (Italia și Germania), până în prezent fiind identificate 12 victime, din care patru minore.

Aceștia ar fi obținut importante sume de bani, pe care le-ar fi investit în achiziționarea de imobile și autoturisme de lux.

În urma activităților desfășurate, a  fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, două case, două autoturisme de lux și asupra sumei de 210.000 de lei.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.  În urma audierilor de ieri, 4 persoane au fost reținute.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale și a luării măsurilor legale ce se impun.

Vezi şi https://republikanews.ro/anunt-hidro-prahova-pentru-abonatii-din-urlati-din-cauza-consumului-excesiv-si-a-secetei-apa-poate-fi-furnizata-cu-program-pe-timpul-noptii/?fbclid=IwAR38afcNxdGVZ9J7d6zvgwvV5RZ5p5XviCBnEQiTHGsOFBtXF3OB4VsHjUo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here