logo
RNTV Live

Anunț HIDRO PRAHOVA pentru abonații din Urlați: Din cauza consumului excesiv şi a secetei, apa poate fi furnizată cu program pe timpul nopții   

sursă foto Economica net
Mihai Constantinescu

Anunț HIDRO PRAHOVA pentru abonații din Urlați: Din cauza consumului excesiv şi a secetei, apa poate fi furnizată cu program pe timpul nopții   

 Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunţă că se confruntă în această perioadă cu un nivel excesiv al consumului de apă potabilă, situație agravată și de lipsa precipitațiilor. În aceste condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte, pentru refacerea rezervelor de apă, societatea HIDRO PRAHOVA să introducă un program de distribuţie a apei. Măsura se va implementa numai dacă va exista riscul ca pe timp de zi, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului.

În această situație, vă informăm că în perioada 15 – 18 mai 2020, furnizarea apei pentru abonații din oraşul Urlaţi ar putea fi întreruptă în intervalul orar 24.00 – 05.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat în scris Primăria orașului Urlați cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică pentru furnizarea apei tuturor abonaților din localitate.

Totodată, HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților încă din data de 10 aprilie 2020, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea apei potabile în activități agricole sau de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție.

Societatea îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. HIDRO PRAHOVA SA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor