logo
RNTV Live

Oamenii legii din Plopeni au efectuat o percheziţie domiciliară. Vezi motivul!

Percheziţii inclusiv în Prahova la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălarea banilor
Mihai Constantinescu

Oamenii legii din Plopeni au efectuat o percheziţie domiciliară. Vezi motivul!

Ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost seseizați de către pădurarul Ocolului Silvic Slănic despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras material lemnos dintr-un depozit de pe raza orașului Plopeni, pe parcursul a trei zile. A fost vorba despre un volum total de 5,87 metri cubi, prejudiciul cauzat fiind de 4.230 de lei.  

În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani și o femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Dumbrăvești.

În vederea administrării probatoriului, tot ieri, oamenii legii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul persoanelor bănuite de comiterea faptei. Cu această ocazie a fost identificată o parte din materialul lemnos sustras, dar și mai multe obiecte folosite la comiterea faptelor.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi https://portal.republikanews.ro/carnea-de-porc-se-scumpeste/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor