logo
RNTV Live

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou face angajări

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou caută persoane care vor la închisoare
Erika Stoica

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou face angajăr

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare – ofițer, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant din sectorul medical – medic specialist/ primar în specialitatea medicină generală/ medicină de familie.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se transmit fie prin poșta electronică pe adresa de e-mail concurs-sprahova@anp.gov.ro, fie se depun personal, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital București  – Rahova, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 17.03.2023, inclusiv.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital București  – Rahova, telefonic la nr. 0214211746 interior 351/360 și pe site-urile Penitenciarului – Spital București  – Rahova și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor:https://anp.gov.ro/penitenciarul-spital-bucuresti-rahova/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-12-posturi-de-medic-medicina-generala-medicina-de-familie-la-penitenciarul-bucuresti-rahova-penitenciarul-codlea-penitenciarul-giurgiu-penitenciarul-margine//

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor