logo
RNTV Live

Prahova: Câte persoane au fost confirmate cu COVID-19 şi câţi se află în carantină

sursa foto The Romanian Journal
Mihai Constantinescu

Prahova: Câte persoane au fost confirmate cu COVID-19 şi câţi se află în carantină

De la ultima raportare au apărut noi cazuri de pacienţi confomaţi cu noul coronavirus  şi în Prahova. În acest moment sunt 66 de prahoveni declaraţi pozitiv, adică cu  opt mai mulţi decât la ultima raportare.

Reprezentanţii Prefecturii Prahova anunţă şi că la nivelul județului, în data de 27 aprilie 2020, sunt monitorizate de către DSP 244 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. Dintre acestea, patru au intrat în evidența DSP în ultimele 24 de ore, iar 50 au ieșit de sub măsura izolării voluntare. În carantină instituționalizată se află, în momentul de față, 264 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, dintre persoanele din județul nostru diagnosticate cu noul coronavirus, două au decedat, iar 34 au fost declarate vindecate și externate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-am-aflat-cat-valoreaza-viata-ploiestenilor-pe-de-strada-fabricilor-nimic-nu-au-apa-de-aproape-o-luna/?fbclid=IwAR0_RgWDQP4ouSezEO1GlaillGB4kzJKIPHcx8NQ0mvMrYcTJ0R6I1tNgfA

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor