Penitenciarul de Femei Ploieşti angajează psiholog. Condiţii!

Penitenciarul de Femei Ploieşti angajează psiholog
În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuție de ofiţer – psiholog resurse umane în cadrul sectorului resurse umane.

Penitenciarul de Femei Ploieşti angajează psiholog. Condiţii!

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, cel din Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuție de ofiţer – psiholog resurse umane în cadrul sectorului resurse umane.

cel mai verde complex reziential

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarului în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 12.08.2021, inclusiv, ora 16.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa [email protected] precum și pe site-urile Penitenciarului Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Vezi şi https://republikanews.ro/ciorna-primaria-paulesti…/

Vezi şi https://republikanews.ro/barbat-deosebit-de-violent…/

Vezi şi https://republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here