logo
RNTV Live

Pedepsit cu închisoarea pentru cadoul de 5000 de euro oferit de o bancă din Romania

sursa foto Capital
Erika Stoica

Pedepsit cu închisoarea pentru cadoul de 5000 de euro oferit de o bancă din Romania.

Este întamplarea pe care a trăit- o un sibian care s-a trezit cu un cadou de 5000 de euro în momentul cand acesta a fost să schimbe bani la ghișeuul unei bănci. Din păcate pentru el a fost vorba despre o greșeală făcută de o reprezentantă a băncii, dar omul a crezut în norocul său și a refuzat sa dea cadoul înapoi.

Norocul i-a suras în urmă cu doi ani cand sibianul a mers la bancă. Voia să schimbe 100 de bancnote de câte 50 de euro în 10 bancnote de câte 500 de euro.

”În timp ce angajata băncii sorta bancnotele primite de la inculpat, acesta din urmă i-a solicitat să îi mai schimbe încă o sumă de 1.000 de euro, remiţându-i încă 10 bancnote de 100 de euro. Angajata băncii, fiind derutată de cea de a doua solicitare venită din partea inculpatului şi având deja pregătite bancnotele de 500 de euro pentru schimbarea sumei precizate iniţial de inculpat, respectiv 5.000 de euro, dintr-o eroare, a scos din sertar 10 bancnote de 500 euro, în loc de două bancnote. Astfel, în urma erorii în care s-a aflat funcţionarul băncii, inculpatului Nicolae Toma, în loc de suma de 6.000 de euro, i-a fost remisă suma de 11.000 de euro, formată din 22 de bancnote de 500 euro. Cu toate că inculpatul a numărat suma primită în faţa funcţionarului, acesta nu a sesizat că ar fi primit o sumă mai mare de bani”, descriu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, care au preluat mai apoi cazul, citat de telegrama.ro

Situația a fost descoperită în aceeași zi de către angajata băncii, care a descoperit lipsa din gestiune a zece bancnote de câte 500 de euro. Omul, însă nu a recunoscut nimic.

Oaenii legii au intervenit și sibianul de 48 de ani a fost condamnta la trei luni de închisoare sub supraveghere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor