O poză cu două politiste a determinat începerea unei anchete

angajare

 O poză cu două politiste a determinat începerea unei anchete.

Poza cu cele două polițiste a fost făcută ieri , cand a si fost postată pe o rețea de socializare. A devenit imediat virala. Cele două au fost surprinse în poză în timp ce fumează la o cafea. Sunt machiate strident, iar una dintre ele poartă sandale,

Verificările Poliției Capitalei vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a pozei,potrivit antena 3.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

 

    

hidro

1 COMENTARIU

  1. 1. Uuuhaaaa !!! Che ciochine – ciocioline , che ambi-buza groasa şi uni-nasu’ acvilinu ‘… Che glezna gingaşa ,, îmbrățărata ” cu arestu’ la domiciliu’ clientului.Mi piace tona de fond de ten şi boiala de scena alla Scalla ! Bellissimo !!! 2. Văzãnd cum ,, s-a pierdut cu firea ” omologul italian , mă gândesc să intru şi eu în meliție ; voi accede începând cu extremitățile aflate la orizontală…oblic în sus , schema de personal va creşte calitatea gradului de satisfacție în câmpul muncii.
    Iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate să apară , într-un an sau 2 va apărea o nouă specie , crăcănată de la atâta muncă pretinsă din partea ,, şefilor ” ierarhic superiori ( sau ,, bosule / bosulică ” cum le place meltenilor ,,holteni” sa li se spună , mai ales adulați fiind de către ,, stolurile ” indiene ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here