logo
RNTV Live

Pe Valea Prahovei încă se poate schia. Află care sunt pârtiile deschise

schi.
Mihai Constantinescu

Vreme ţine cu cei care iubesc să schieze. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ninsori în zona montană pentru acest weekend. Specialiştii spun că se va depune un nou strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, deci vreme numai bună de schiat.

“Condiţiile meteo sunt ideale pentru ca iarna să se menţină la munte. Cu atât mai mult recomandăm să mergeţi la schi şi să vă bucuraţi de soare şi zăpadă. Dacă sunteti nerăbdatori şi vreţi să scurtaţi timpul de aşteptare de la caserie, puteţi să achiziţionaţi de acasă sau de pe telefon, skipass-ul sau biletul simplu, online, de pe www.teleferic.ro din secţiunea Cumpara Online. Tot pe website-ul Teleferic Prahova puteţi să intraţi pentru informaţii adiţionale, actualizări zilnice şi webcam-uri live”, transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

partii

sursa Vocea biz

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor