logo
RNTV Live

Pe drumurile publice cu mașina fără a avea acest drept. Final de drum previzibil!

razie
Erika Stoica

Pe drumurile publice cu mașina fără a avea acest drept. Final de drum previzibil!

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au fost sesizați despre faptul că pe strada Colinei, din municipiu a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Colinei, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism care se afla parcat.

Întrucât la solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, au fost efectuate verificări în bazele de date stabilindu-se faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele au fost negative.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor