logo
RNTV Live

Patru prahoveni cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Valoarea maximă a zilei, 1,29 mg/l pe etilotest.

Mihai Constantinescu

Patru prahoveni cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Valoarea maximă a zilei, 1,29 mg/l pe etilotest

Ieri, polițiști rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene- DN 1B, au depistat pe raza localității Albești Paleologu, în trafic un conducător auto din localitatea Brazi, în vârstă de 34 ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Totodată, și colegii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene- DN 1A, au depistat pe raza localității Valea Popii, un alt conducător auto care se afla sub influența alcoolului.

De această dată, etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l.

Tot ieri, un al treilea conducător auto, a doborât recordul.

Astfel, fiind testat de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție nr. 3 Blejoi, rezultatul a fost de 1,29 mg/l alcool în aerul respirat.

Cei trei bărbați au fost conduși la unități spitalicești în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, aceștia s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, fiindu-le reținut permisul de conducere, fără drept de a conduce până la finalizarea cercetărilor.

La Filipeștii de Pădure, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție nr. 2 de Florești, au oprit în trafic un auto al cărui conducător auto este din localitatea Minieri, în vârstă de 27 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu a consumat băuturi alcoolice, însă nu avea drept de a conduce vehicule pe drumurile publice. Mai mult, acesta conducea un auto fără a înștiința proprietarul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul suspendat, precum și pentru furt în scop de folosință.

IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor