logo
RNTV Live

ISTORIA NU TREBUIE UITATĂ

Daniel

Istoria nu trebuie uitată. Este mesajul transmis de realizatorii albumului ”Aleea Făuritorilor României Mari”, lansat astăzi la Ploiești. Volumul cuprinde date istorice despre cele 27 de personalități ale căror busturi există în Parcul Memorial Constantin Stere din Bucov. 

Albumul lansat astăzi este finalul unui proiect început în urmă cu 20 de ani de Mircea Cosma, președintele Societății Cultural Istorice ”Mihai Viteazul” Ploiești. În tot acest timp au fost realizate busturile a 27 de oameni care au contribuit la realizarea României Mari.

Sala de ședințe a Primăriei Ploiești a fost neîncăpătoare pentru cei care au participat la lansarea albumului. Unii dintre invitați au cerut și autografe.

Pe Aleea Făuritorilor României Mari se află busturile unor scriitori, oameni de cultură, conducători ai românilor și a celor doi suverani Ferdinand și Maria.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor