Patru bărbați retinuți pentru proxenetism în Gorj

proxe
Dumitrache Catalina

Polițiștii din Gorj au reținut patru bărbați cu vârste între 28 și 45 de ani pentru 24 de ore, sub acuzația de proxenetism. Aceștia sunt suspectați că au comis infracțiunea în perioada cuprinsă între februarie 2022 și noiembrie 2023.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a anunțat că ancheta a vizat săvârșirea infracțiunii de proxenetism, iar polițiștii au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară în municipiul Târgu Jiu. Acestea au fost emise de Judecătoria Târgu Jiu, iar în urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani și alte mijloace materiale de probă.

Patru persoane, localizate în județele Gorj, Timiș și Arad, au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj pentru continuarea cercetărilor. Acestea sunt acuzate de săvârșirea infracțiunii de proxenetism în perioada menționată.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și transportați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj. Ei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare, în cursul zilei de luni.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor