logo
RNTV Live

Un prahovean a intrat peste un bărbat imobilizat, forţând uşa

Şocant!Ofiţerii BCCO Ploieşti au dat de urma unui bătrân care se dădea drept adolescent şi făcea asta
Mihai Constantinescu

Un prahovean a intrat peste un bărbat imobilizat. forţând uşa. Totul s-a petrecut ieri în Boldeşti Grădinştea. Poliţitşii au fost anunţaţi că la locuința unei personae imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare şi vrea să intre.

Imediat poliţiştii s-au deplasta la locul indicat. A fost găsit un bărbat în vârstă de 60 de ani,  care a reușit să pătrundă în locuință prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces.

Persoana vătămată i-a solicitat bărbatului să părăsească locuința, însă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat. A fost luat din locuință de polițiști.

Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi intrat în trecut în locuința persoanei vătămate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, bătrânul a hotârât să sesizeze organele de poliție.

În baza probatoriului administrat față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urs-alungat-de-oameni-cu-topoare/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor