logo
RNTV Live

Patru autoturisme implicate într-un accident la Sinaia

Patru autoturisme implicate într-un accident la Sinaia/ sursa foto ziarulconstanta.ro
Mihai Constantinescu

Accident teribil pe DN1

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident la Sinaia. În accident este implicată şi o femeie însărcinată. Echipele de la ISU Prahova, Ambulanţa SMURD şi poliţie sunt la faţa locului şi intervin.

S-a întâmplat cu puţin timp în urmă. Neatenţia, probabil, a făcut ca pasagerii celor patru autoturisme să treacă prin momente teribile după ce maşinile s-au lovit violent. Implicate sunt şapte persoane. Printre cei şapte se afla şi o femie însărcinată şi un copil.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/sapte-persoane-implicate-intr-un-accident-la-sinaia/

Echipele de la ISU Prahova , Ambulanţa SMURD şi poliţie sunt la faţa locului. Toţi le oferă ajutor celor implicaţi în accident. Din primele informaţii se pare că autoturismele se află în afara părţii carosabile, între Sinaia şi Braşov. Traficul este îngreunat la această oră.

Poliţia va deschide o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat pentru producerea nefericitului evniment rutier. Tot ei vor fi cei care vor lua măsurile legale împotriva vinovatului.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor