logo
RNTV Live

Patron din Liga 1, despre Petrolul: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (02.12.2022)
Ștefan Petre

Adrian Mititelu, patronul clubului FC Universitatea Craiova 1948, se așteaptă ca Petrolul Ploiești să aibă un cuvânt greu de spus în următorul sezon al Superligii de fotbal (Liga 1).

Înainte de Sepsi OSK – FCU Craiova, meciul decisiv care va stabili în ce grupă valorică va fi repartizată echipa sa (play-off sau play-out), Adrian Mititelu a afirmat că misiunea oltenilor nu ar fi una ușoară nici în cea de-a doua categorie.

Patronul FCU Craiova a enumerat câteva formații puternice din play-out-ul Superligii, printre care și Petrolul. Mititelu spune despre clubul din Ploiești că „se anunță puternic de la anul”, notează GSP.

(n.r.: Citește AICI un articol referitor la situația din prezent a clubului Petrolul, care se pregătește să fie preluat de un nou investitor)

„Petrolul vine tare din urmă. Din câte știu, acolo este organizare, se anunță un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informații că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă așteptați.

Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați.

Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu șanse”, a spus Mititelu.

Mititelu prevede un progres major al campionatului românesc

Mulți râd, dar să vedeți ce puternică va fi Liga 1 în 4-5 ani. Investițiile făcute nu dau roade a doua zi, dar veți vedea că în 4-5 ani vom avea câte 3-4 echipe în grupele Champions League. Măcar în Europa League și Conference League. În Champions League e mai greu, dar nu exclus.

Eu simt că vom crește foarte mult. Jucătorii străini pe care mulți îi blamează vor crește competiția, iar efectele se vor vedea în 4-5 ani. Gândiți-vă când au venit străinii în 2006, 2007. Efectul maxim a fost câțiva ani mai târziu, 2009, 2010.

– Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor