Pași mici spre normalitate. Se întâmplă în Prahova/VIDEO

Pași mici spre normalitate. Se întâmplă în Prahova.

Cantitatea deșeurilor reciclabile colectată de la populația a crescut în județul Prahova.  Potrivit ADI Deșeuri Prahova, în primele trei luni ale anului, în mediul rural s-a colectat cu 10% mai mult decât în aceeași perioadă a anului anterior. Un factor care contribuit la această creștere ar fi acela că autoritățile au demarat o amplă campanie de colectare a deșeurilor reciclabile din poartă în poartă.

Pași mici spre normalitate. Se întâmplă în Prahova

cel mai verde complex reziential

Prahovenii încep să colecteze deșeurile selectiv! Potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, Cristian Ganea, în primele trei luni ale anului, în mediul rural s-a colectat cu 10% mai mult decât în aceeași perioadă a anului anterior. Un factor care contribuit la această creștere în mediul rural ar fi acela că autoritățile au demarat o amplă campanie de colectare a deșeurilor reciclabile din poartă în poartă.

În total, în primele trei ale anului, în județul Prahova a fost colectată o cantitate de deșuri reciclabile de peste 1 490 de tone. În ceea ce privește Ploiești, în aceași perioadă, au fost coletate 363 de tone de materiale  reciclabile.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here