logo
RNTV Live

Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal), candidat puternic la Primăria Valea Călugărească! Toma Pinţoiu:”Este o provocare”

Toma Pintoiu
Mihai Constantinescu

Toma Pinţoiu a intrat in cursa electorală

Moment important pentru cetăţenii din Valea Călugărească. Toma Pinţoiu şi-a depus candidatura la alegerile din 27 septembrie. Acesta candidează pentru funcţia de PRIMAR al localităţii Valea Călugărească din partea PPU(s-l).

De menţionat este că acesta are o carieră bogată în administraţia prahoveană. De 12 ani Toma Pinţoiu deţine funcţia de consilier judeţean în CJ Prahova.

” Am luat această decizie de a candida pentru că este o provocare. Sunt născut şi crescut în Valea Călugărească şi îmi doresc binele cetăţenilor, cât şi prosperitatea comunei”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alianta-pentru-prahova-psd-pro-romania-ppu-sl-a-depus-lista-candidatilor-pentru-alegerea-consiliului-judetean-prahova-gratiela-gavrilescuin-afara-de-politica-exista-omenie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor