logo
RNTV Live

Parteneriatul cu localitatea Aricești Rahtivani naște reacții neașteptate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Parteneriatul cu localitatea Aricești Rahtivani naște reacții neașteptate.

Dezbaterile continuă pe tema proiectului de Hotărâre prin care trebuia încheiat un parteneriat cu localitatea Aricești Rahtivani, în vederea achiziționării de mijloace de transport în comun electrice prin programul PNRR.  Asta după ce aleșii locali liberali au respins  introducerea acestuia pe ordinea de zi.

Parteneriatul cu localitatea Aricești Rahtivani naște reacții neașteptate

Noi reacții pe tema  proiectului de Hotărâre respins de consilierii PNL. Prin acesta se dorea încheierea unui parteneriat cu localitatea Aricești Rahtivani . Astfel, prin programul PNRR, s-ar fi putut achiziționa mijloace de transport în comun electrice.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, este de părere că  Primăria Ploiești nu era pregătită din punct de vedere al documentației să acceseze  fondurile destinate pentru achiziționare de autobuze electrice prin programul PNRR. Ba mai mult, reprezentantul CJ-ului a criticat decizia primarului Andrei Voloseivici de a iniția un astfel de proiect de Hotărâre prin care dorea asociere doar cu Aricești Rahtivani, nu și cu restul localităților aflate în zona metropolitană.

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, deputatul Bogdan Toader,  este de părere că aleșii locali PNL au greșit în momentul în care au votat împotriva acestui proiect.

Toader a precizat că susține ideea înființării ADI Mobilitate Prahova.

Proiecul propus de primarul Andrei Volosevici prevedea atragerea a 12 milioane de euro. Ar fi fost folosiți pentru a se achiziţia 22 de autobuze electrice. De asemenea s-ar fi amplasat și câteva zeci de staţii de încărcare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor