logo
RNTV Live

Parcul Municipal Vest, PREGĂTIT să fie transferat către CJ Prahova

Dumitrescu Vlad

Reprezentanții PNL din Consiliului Local Ploiești au anunțat în cadrul unei conferințe de presă faptul că au pregătit proiectul de Hotărâre prin care Parcul Municipal Vest va fi transferat, temporar, în patrimoniul Județului Prahova. Ploieștenii vor putea consulta actul legislativ, acesta urmând a fi urcat pe site-ul primăriei pentru a  sta în transparență decizională, pentru o perioadă de 45 de zile.

Consilierii locali ai Partidului Național Libera au prezentat în cadrul unei conferințe de presă amănute despre proiectul de hotărâre prin care sunt dispuși să transfere, temporar, Parcul Municipal Vest în administrarea Consiliului Județean Prahova.

Totodată, liberalii susțin că era necesar acest transfer. Aceștia au motivat că Primăria Ploiești nu dispune de fondurile necesare pentru a demara investiții acolo.

Ba mai mult, consilierii PNL au susținut că se va face și o economie la bugetul local, iar fondurile vor fi îndreptate către sistemul de termoficare.

Viceprimarul Daniel Nicodim a prezentat și care sunt principalele obiective de investiții pe care Consiliul Județean Prahova suține că le va realiza în Parcul Municipal Vest.

Proiectul va putea fi consultat și de ploieșteni, care pot veni cu propuneri în ceea ce privește posibile modificări ale actului legislativ. Acesta se va afla pe site-ul primăriei Ploiești spre transparență degizională pentru o perioadă de 45 zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor