logo
RNTV Live

Parcul Municipal Vest ar putea intra în atenția Departamentului Antifraudă. Ce spune viceprimarul Ganea

Barieră electrică monitorizare acces rutier, în Parcul Municipal Vest
rnews

Parcul Municipal Vest ar putea intra în atenția Departamentului Antifraudă

Modul în care a fost realizat Parcul Municipal Vest ar putea fi reclamat la Departamentul Antifraudă. 

Potrivit Telegrama, reclamația ar urma să fie întocmită de Primăria Ploiești.

După cum deja știe toată lumea, ar fi multe de reclamat. Chiar în condițiile în care, în noua administrare a parcului, situația s-a schimbat în bine.

Rămân însă problematica vegetației uscate, dezastrul de la sistemul de irigație, lucrările de slabă calitate la terenurile de sport.

Și asta în condițiile în care parcul a costat 15,6 milioane de euro!

 

Din 2016 și până acum, au fost efectuate trei expertize.

„Concluziile trase de către comisia care a fost constituită de către domnul primar, Adrian Dobre, au ajuns şi la cunoştinţa mea vineri, când mi-au fost transmise pe cale oficială. Singura măsură pe care am luat-o în prima fază a fost să le transmit mai departe către membrii Unităţii de Implementare a Proiectului pentru a ajunge la o soluţie. Expertiza nu a fost extrem de concisă şi elaborată, îi lipseşte claritatea. A fost efectuată iniţial pentru identificarea cauzelor privind uscarea vegetaţiei şi a culminat cu alte concluzii pe care nu le voi comenta. Aştept însă răspunsul Unităţii de Implementare a Proiectului“, a declarat Cristian Ganea, viceprimar al Ploieştiului, potrivit Telegrama.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor