logo
RNTV Live

Parcul Municipal, uitat de autoritățile ploieștene. A ajuns pustiu și anost

parc_vest (5)
Dumitrescu Vlad

Parcul Municipal Vest, până nu de mult un loc plin de viață, unde ploieștenii mergeau să se relaxeze chiar și în serile de iarnă, a ajuns să fie pustiu, rece și anost. Motivul pentru care autoritățile ploieștene au abandonat ideea de a mai acorda atenție spațiului de agrement,  ar fi acela că parcul urmează să intre în patrimoniul Consiliului Județean Prahova.

Parcul Municipal Vest pare că a fost uitat de autoritățile locale. Acum, ploieștenii nu mai au niciun motiv să meargă să se relaxeze în cel mai mare spațiu de agrement din municipiu.

De altfel, nici măcar patinoarul în aer liber nu este funcțional, iar locul a rămas pustiu și rece. Singurul lucru care arată noaptea că în zonă este un parc sunt stâlpii de iluminat. Am trimis o solicitare către Primăria Ploiești pentru a afla cât se cheltuie cu energia electrică irosită, însă nu am primit un răspuns până în prezent.  

Parcul Municipal Vest nu arătat așa tot timpul. Până nu de mult, era un loc plin de viață, unde ploieștenii mergeau să se relaxeze chiar și în serile de iarnă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor