logo
RNTV Live

Parc tematic cu realitate virtuală în Ploiești. Planurile CJ Prahova pentru Parcul Municipal Vest/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Parc tematic cu realitate virtuală în Ploiești. Planurile CJ Prahova pentru Parcul Municipal Vest

Consiliul Judeţean Prahova vrea să preia în patrimoniu Parcul Municipal Vest, realizat de Primăria Ploieşti din fonduri europene. Executivul județean intenţionează să realizeze aici, printre altele, o sală polivalentă, un bazin de înot, un patinoar şi un parc tematic cu realitate virtuală. De cealaltă parte, primarul Andrei Volosevici nu este de acord să cedeze Parcul Municipal Vest.

Parc tematic cu realitate virtuală în Ploiești

Sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazin olimpic de înot, patinoar şi muzeu de realitate virtuală.Sunt  principalele obiective pe care conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că vrea să le amenajeze în Parcul Municipal Vest din Ploieşti în cazul în care acesta va trece în patrimoniul județului.

Decizia finală, dacă Parcul Municipal Vest va trece sau nu în patrimoniul Consiliului Județean Prahova, va aparține Consiliului Local Ploiești, atunci când vor avea în dezbatere solicitarea executivului județean.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor