logo
RNTV Live

Panica in gara CFR Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Panica in gara CFR Ploiesti

Panica, miercuri seara, in gara CFR Ploiesti Sud. Locomotiva unui tren care circula pe ruta Bucuresti Nord- Buzau a luat foc, inainte ca garnitura sa se puna in miscare. Din fericire mecanicul a putut sa intervina la timp, iar alti angajati au sarit in ajutor si au decuplat locomotiva de restul vagoanelor. Din fericire, pasagerii din tren nu au avut de suferit, insa s-au ales cu o sperietura zdravana. Intr-un final au ajuns la destinatie, dupa ce trenul a fost cuplat la un alt automotor.

Sunt relatarile mecanicului de locomotiva, care le explica salvatorilor si anchetatorilor primele momente de dupa izbucnirea incendiului.

Trenul 5003 pleacase din gara Bucuresti- Nord, cu destinatia finala Marasesti, Buzau. Se afla pe linia 4, in Gara CFR Ploiesti Sud, cand incendiul a izbucnit la locomotiva. In tren se aflau 40 de calatori. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

16 pompieri au ajuns la fata locului, pentru a stinge focul. Initial a fost directionata o autospeciala cu azot pentru a interveni in lupta cu flacarile.

Pe parcursul interventiei doua trenuri au fost blocate in gara Ploiesti Sud. Serviciul Județean de Poliție Transporturi Prahova a deschis un dosar penal pentru infractiunea de distrugere din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor